Menu Sluiten

Krachtenbundeling Re-Xplore en LE-Network

Vanaf 1 januari 2018 hebben Re-Xplore en LE-Network de krachten gebundeld. LE-Network gaat zich verder richten op ontwikkeling en onderzoek van spelsimulaties. Re-Xplore verzorgt de uitvoering van de spelsimulaties LE-Game en LO-Game en gaat hiervoor opleidingen ontwikkelen, zodat docenten in het onderwijs zelfstandig kunnen opereren als spelleider.

Ondertekening Licentieovereenkomst LE-Network met partner Bernoud Jonker van Re-Xplore
Van links naar rechts Henk Roelofs en Bernoud Jonker

Op 27 december 2017 ondertekenden auteur Henk Roelofs (L) namens LE-Network – als licentiegever – de licentieovereenkomst met partner Bernoud Jonker namens Re-Xplore als licentienemer.

Re-Xplore is een nieuwe naam, maar niet onbekend met het onderwijs. Onze partner Bernoud Jonker verzorgt al enkele jaren spelsimulaties (Serious Gaming) in het onderwijs in zowel binnen- als het buitenland. Daarnaast beschikt Re-Xplore over een landelijk netwerk met gekwalificeerde spelleiders met een passie voor onderwijs.

Door de samenwerking tussen LE-Network en Re-Xplore kunnen verschillende spelsimulaties aangeboden worden als verrijking van het lesprogramma (bijvoorbeeld economie of ondernemerschap) of als event zoals bijvoorbeeld tijdens open dagen of bij de start van het nieuwe schooljaar.